Palvelun tilaus- ja toimitusehdot
Ikä
Vain 18 vuotta täyttäneillä on oikeus tilata Interpizzan tuotteita.
Toimitusaika Tilauksen toimitusaika määräytyy toimittavan InterPizzan ilmoittamien toimitusaikojen mukaan . Tarkista aukioloajat.
Kotiinkuljetus tilauksen toimitusaika 30-60 min. -Kiirevarauksella.
Noudettaessa odottamisaika on n. 15-20 minuuttia.
Laskutusmahdollisuutta ei ole.
Ilmoitetut hinnat sisältävät arvonlisäveron.
Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Tilaajan tiedot tallennetaan InterPizzan asiakasrekisteriin.
Rekisteröitymättömän asiakkaan tilatessa palvelusta, rekisteröidään hänelle käyttäjätili automaattisesti.
Tilaamalla palvelusta, asiakas on lukenut ja hyväksynyt palvelun rekisteriselosteen.
Tilaamalla palvelusta asiakas rekisteröidään InterPizzan-palvelun asiakkaaksi.

Tilausvahvistus
Vastaanotettuamme tilauksenne lähetämme teille tilausvahvistuksen sähköpostitse, joka on hyvä säästää siihen asti kunnes tilaus on saapunut. (Gmailin, Hotmailin, Yahoon käyttäjät tarkistakaa kaikki viestit ja roskaposti kansiot)
On ensiarvoisen tärkeää, että ilmoitetut yhteystiedot ovat oikein, jotta vahvistus tulee perille.

Maksuvaihtoehdot
1. Maksu toimitettaessa
Tilaukset maksetaan toimituksen yhteydessä.

2. Maksu noudettaessa
Tilaukset maksetaan noudettaessa ravintolasta.

3. Maksukortti kuljettajalle
Tilaukset maksetaan Mastercard, Credit & Debit, Visa, Credit & Debit ja VisaElectron kuljettajalle.

4. Verkkomaksu
Klarna maksunvälityspalvelu. (Palvelussa on kaikkien yleisimpien pankkien verkkomaksu painikkeet).

Paypal maksunvälityspalvelu.
Tilaukset maksetaan etukäteen oman pankin maksuosiossa, johon palvelusta siirrytään automaattisesti ostoskorista, kun valittuna on verkkomaksu. Tämän jälkeen tilaus siirtyy valmistukseen.

Bambora
Kun Maksuvälittäjänä toimii Bambora PayForm (Paybyway Oy, y-tunnus 2486559-4), joka on rekisteröity Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Maksamiseen siirrytään Bamboran verkkopalvelun kautta ja tiliotteella ja laskulla maksun saajana näkyy Bambora tai Paybyway Oy. Bambora välittää maksut verkkokauppiaalle. Maksaminen on turvallista, sillä kaikki maksutapahtumaa koskevat tiedot välitetään salattua yhteyttä käyttäen niin ettei kukaan ulkopuolinen taho näe maksutapahtuman tietoja.

Kauppa syntyy verkkokaupan Asiakkaan ja verkkokaupan välille. Verkkokaupan vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet.

Lue lisää Bamborasta: https://www.bambora.com

PayForm-palvelun kautta voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, lompakolla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Oma Säästöpankki, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Ålandsbanken, MobilePay, Masterpass, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit.

MobilePay: Voit maksaa MobilePay-lompakollasi mikäli olet sallinut verkkokaupoissa maksamisen sovelluksen asetuksista. MobilePay-lompakolla suoritetut maksut veloitetaan lompakkoon liitetyltä maksukortilta. Mikäli maksun veloittaminen maksukortilta epäonnistuu, MobilePay-lompakolla maksaminen ei ole mahdollista verkkokaupassa.

Bambora PayForm -maksupalvelun yhteystiedot:

Bambora PayForm, Paybyway Oy (Y-tunnus 2486559-4)

Sähköposti: payform@bambora.com

Puhelin: 029 300 5050 (arkisin klo 9-16)

Postiosoite: Laserkatu 6, 53850 LappeenrantaAsiakastietojen tallennus

Toimitus
Tilauksen toimitus tapahtuu kuljetuksella, poikkeuksena nouto.
Mikäli tuotteen toimituksessa on ongelmia tai itse tuotteessa on vikaa, niin silloin tulee toimia, kuten reklamaatio kohdassa ilmoitetaan.

Reklamaatio
InterPizzan-kotiinkuljetuspalvelu sitoutuu toimittamaan tilaukset ilmoitetussa ajassa ja sellaisina kuin ne on tilattu.
Jos toimituksessa tai tuotteessa on kuitenkin vikaa, niin pyydämme ottamaan yhteyttä asiakaspalveluumme. Tilausvahvistuksessa ilmoitetaan myös tilauksen valmistavan ja toimittavan ravintolan tiedot ja toimitusaikaan sekä tuotteeseen liittyvissä asioissa voi myös olla yhteydessä suoraan toimittavaan ravintolaan nopeuttaakseen tiedon kulkua.

Valmistaja
InterPizza valmistaa asiakkaan valitsema tilatut tuotteet sekä hoitaa tuotteiden kuljetuksen.
Palvelun tuotteiden palautusoikeus on rajoitettu, koska palvelun kautta tilattavat tuotteet ovat luonteeltaan tavaroita, jotka valmistetaan tai jota muunnellaan kuluttajan toivomusten mukaisesti niin, ettei tavaraa voida myydä edelleen.
Palvelun tuotteita ei voida palauttaa luonteensa vuoksi edelleen myytäväksi muun muassa siitä syystä, että valmiissa tuotteissa on käyttäjän henkilökohtaista tietoa.
Mikäli tuote tai lähetys on virheellinen/väärin, ota ensin yhteys asiakaspalveluumme ja sovi mahdollisesta palautuksesta.