Tietosuojaseloste

01.01.2019
Yhdistetty rekisteriseloste ja informointiasiakirja.
Henkilötietolaki (523/99) 10 § ja 24 §.

Rekisterinpitäjä
Orax Toiminimi
Luutnantinaukio 5, 00410 Helsinki
puh. +358 09 504 3813
Y-tunnus: 2278567-0
sposti: interpizza10@gmail.com

Rekisteriasioita hoitava henkilö
Muzaffer Uraz
puh. +358 09 504 3813
sposti: interpizza10@gmail.com

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus
Henkilö on muodostanut asiakassuhteen InterPizza joko tilaamalla yrityksen tuotteita ja palveluita tai rekisteröitymällä asiakkaaksi. Henkilötietojen käsittelyn perusteena on asiakassuhde, asiakkaan valtuuttama toimeksianto tai suostumus sekä tietyissä tapauksissa viranomaisen määrämän lainsäädäntöön perustuvan velvollisuuden täyttäminen. Henkilötietoja kerätään, jotta asiakkaalle voidaan tuottaa palveluita.
Henkilötietojen käyttötarkoitukset:
– asiakkaan tunnistaminen sekä käyttöoikeuksien hallinta – asiakassuhteen ylläpitäminen, analysointi sekä asiakassuhdeviestintä
– palveluiden kehittäminen, raportointi (mm. tilaushistoria) sekä personointi
– väärinkäytösten estäminen; ja
– markkinointi (asiakkaan erillisen suostumuksen mukaan)

Rekisterin tietosisältö
Henkilötiedot:
– henkilön etu- ja sukunimi
– sähköpostiosoite
– osoitetiedot
– asiakasnumero
– puhelinnumero
– IP-osoite

Tilaustiedot:
– tilatut tuotteet
– tuotteiden kustomoinnit
– tilauksen summa
– tilauksen vastaanottanut ravintola
– tilauksen toimitusosoite
– toimitustapa
– tilauksen maksutapa
– tilauksen ajankohta
– asiakkaan mahdollisesti antamat tilauksen lisätiedot (esim. ovikoodi)
– IP-osoite
– selaimen tunniste (user agent)
– asiakaspalvelutilanteessa mahdollisesti syntyneet nauhoitteet

Asiakkaan sijainnin koordinaattien käyttö ja tallennus (sijaintitiedot)
Sijaintitietoja käytetään asiakkaan lähellä olevien ravintoloiden paikallistamiseen ja etäisyyden laskentaan. Sijaintitietoja voidaan tallentaa paikallisesti asiakkaan laitteelle (cache).
Tietoja ei tallenneta taustapalveluun, poikkeuksena kuitenkin asiakkaan tilauksen yhteydessä antaman osoitteen koordinaatit, jotka tallennetaan tietokantaan palvelun laadullisen nopeuden takaamiseksi.

Asiakkaan käyttämien maksuvälineiden tallennus
Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti SSL-suojatulla maksulomakkeella.
InterPizza, Paypal eikä Klarna Oy:llä ole pääsyä korttitietoihin eikä maksukortin tietoja tallenneta järjestelmiimme.

Säännönmukaiset tietolähteet
Asiakkaaseen liittyviä tietoja kerätään ensisijaisesti asiakkaalta itseltään rekisteröitymisen, tilausten tekemisen sekä asiakaspalvelutilanteiden yhteydessä. Asiakkaasta kerääntyy myös tietoja palveluiden käytön yhteydessä.

Evästeet
InterPizza käyttää sivustoillaan evästeitä (cookies) online-tilauspalvelun toteuttamiseksi.
Evästeiden pääasiallinen käyttötarkoitus on pitää käyttäjä tunnistettuna sivulatauksien välissä.
Evästeitä käytetään myös palvelun laadun ja toiminnallisuuksien kehittämiseen sekä analytiikkadatan keräämisen.
Käytämme markkinointiyhteistyökumppaniemme tarjoamia mainosverkostoja, joiden avulla voimme kohdentaa mainontaa sekä segmentoida kävijöitämme. Näiden tarkoituksena on tarjota asiakkaillemme tarkoituksenmukaisempia mainoksia.
Kehitämme myös aktiivisesti palveluamme. Tietynlaiset kehittämisen prosessit vaativat evästeiden tallentamisen selaimeen, jotta voimme arvioida sivustollemme tehtyjen muutosten vaikutusta asiakkaisiimme.
Käyttäjä voi estää kokonaan tai osittain (esimerkiksi kolmannen osapuolen evästeet) evästeiden tallentamisen koneelleen selaimen tietosuoja-asetuksista.
Palvelu vaatii toimiakseen oikein ainakin käytettävän palvelun evästeiden hyväksymisen.

Rekisterin suojaus
Sivuston käytön yhteydessä luovuttamiasi henkilökohtaisia tietoja suojellaan useilla tavoilla. Voit käyttää verkkopalveluidemme käyttäjätilisi profiilia käyttämällä salasanaa ja yksilöllistä käyttäjätunnusta, jonka voit itse valita. Salasana on salattu. Suosittelemme käyttämään vahvaa kirjaimista ja numeroista koostuvaa salasanaa, jota sinun ei tule paljastaa kenellekään. Pyrimme suojelemaan meille annettuja henkilökohtaisia tietoja sekä lähetyksen aikana että vastaanotettuamme ne. Mikään Internetiä käyttävä lähetystapa tai sähköinen säilytys ei kuitenkaan ole täysin turvallinen. Vaikka otammekin huomioon keräämiemme, käsittelemiemme ja säilyttämiemme henkilökohtaisten tietojen arkaluonteisuuden ja henkilökohtaisten tietojesi suojaamiseen käytettävän tekniikan ajantasaisen tilan, emme voi taata niiden täyttä turvaa.
Jos sinulla on kysyttävää verkkosivustomme turvallisuudesta, voit lähettää meille sähköpostia.
Rekisteri on suojattu tarkoituksenmukaisin teknisin ja hallinnollisin keinoin.
Henkilötietoja käsittelevät vain InterPizzan erikseen määrittämät henkilöt. Järjestelmään pääsy on rajattu ja rekisteri suojattu palomuurilla sekä pääsyn hallinnalla.

Tarkastusoikeus
Asiakkaalla on henkilötietolain nojalla oikeus tarkistaa maksuttomasti kerran vuodessa mitä häntä koskevia tietoja on tallennettuna rekisteriin.
Vapaamuotoinen pyyntö tulee lähettää kirjallisesti allekirjoitettuna yllämainituille rekisteriasioita hoitavalle henkilölle. Pyynnössä tulee mainita tarvittavat tunnistetiedot, jotta tietojen hakeminen järjestelmästä on mahdollista.
Tällaisia tietoja ovat nimi, sähköpostiosoite, osoite sekä käyttäjätunnus tai käyttäjätunnuksen tunnistenumero.
Tarvitsemme myös tiedon siitä sallitko tietojen toimittamisen sähköpostilla.
InterPizza lähettää tiedot vain tunnukselle tallennettuun osoitteeseen tai sähköpostiosoitteeseen.

Oikeus tiedon korjaamiseen
Asiakas voi korjata omat tietonsa itse kirjautumalla sisään ja menemällä omiin tietoihinsa.
Muissa asioissa asiakas voi toimittaa vapaamuotoisen korjauspyynnön yllämainitulle rekisteriasioita hoitavalle henkilölle.
Pyynnössä tulee mainita myös edellisessä kappaleessa luetellut tunnistetiedot.

Suostumukset ja kiellot
Asiakas voi kieltää tietojensa käyttämisen suoramarkkinointiin oman profiilinsa asetuksissa.
Mikäli asiakas kieltää tietojen käyttämisen suoramarkkinointiin lähetetään hänelle vain asiakassuhdeviestintää.

Lapset
Emme tietoisesti pyydä tai kerää tietoja alle 18-vuotiailta. Jos olet alle 18-vuotias, älä anna tälle sivustolle tietoja äläkä käytä palvelujamme. Jos epäilet, että 18-vuotias lapsesi on syöttänyt henkilökohtaisia tietoja, ota yhteyttä meihin, jotta voimme hävittää tiedot ja sulkea lapsen käyttäjätilin.